KÚTFÚRÁS : ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÓ .

( Megrendelés előtt. ) FIGYELMESEN OLVASSA ÁT !
Elsősorban Nyíregyháza, Szabolcs Szatmár Bereg, Hajdú Bihar megye területén válalunk KÚTFÚRÁST.

Kútjainkat vízöblítéses technikával fúrjuk. Elektromos berendezésekkel. Ez meghatározza a körülményeket ( Áram, ha nincs agregátort viszünk. Vízszükséglet 500 litertől több ezer literig is terjedhet. ) .
Ezt befolyásoló tényezők:
- A kiépített kút. Átmérőben 50, 63, 110, 125 mm méreteket vállalunk ( A furat lényegesen nagyobb ) . Természetesen ez meghatározza a fúrási körülményeket ( anyag, idö, energia). Így a méter-árakat is növekvően befolyásolják .
- Hasonló képpen a domborzati és talajviszonyok ( Geológiailag feltárt helyismeret és térképek alapján ) . Építmények belmagassága ha kisebb 3 m-től vagy előre kiépített akna szintén növeli a költségeket .
- Talajvíz vagy rétegvíz ( artesi - Az első ilyen kút a Francia Artoa helységről kapta a nevét. / Artézi víz = talajvíz alatti vízréteg(-ek). ) megtalálásának mélysége. További költségbefolyásoló tényező lehet a kiindulási helységtől ( pl. Nyíregyházától ) mért távolság egyszeri kiszállási díja, mely több kút megrendelése esetén eloszlik . Magasabb számu, egyidejü ( pl.10 db-os 100 km-en belüli ) rendelésnél nem számoljuk fel. Részletes tarifatáblázat egyeztetések és térképek segítségével folyamatban van. Alkalmilag e-mail és telefon.

Copyright © 2016 Nyirqt | Designed by Nyirqt
Kútfúrás kútjavítás kompresszorozás üzembehelyezés, Kútfúrás, Kútjavítás Nyíregyháza, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Hajdú-Bihar megye vonzáskörzetében